Speelgoedspaaractie

Actievoorwaarden

HOE KAN IK SPAREN?

Zet virtueel je schoentje alvast klaar door je spaaractie te activeren via MyMakro.
Van 2 september 2020 tot en met 24 oktober 2020 kan je zo sparen voor korting op speelgoed en chocolade.

Alle aankopen van ingeschreven klanten worden geregistreerd op je MAKRO-kaart. Per aankoopschijf van €25 ontvang je één punt. Je kan tot maximaal 50 punten sparen.

Spaar je 20 punten, dan heb je recht op een korting van €10 vrij te besteden aan speelgoed en chocolade.
Spaar je 30 punten, dan heb je recht op een korting van €20 vrij te besteden aan speelgoed en chocolade.
Spaar je 50 punten, dan heb je recht op een korting van €40 vrij te besteden aan speelgoed en chocolade.

Alle aankopen vanaf 02/09/2020 worden automatisch meegeteld op je MAKRO-kaart, ook als je je daarna hebt ingeschreven. Wacht dus niet langer en registreer je om van al onze voordelen te genieten!

Niet geldig bij aankoop van rookwaren, Makro cadeaubonnen, belevingsbonnen, kranten, tijdschriften, telefoonkaarten, postzegels, leeggoed, spaaracties, gemeentelijke vuilniszakken en aankopen op MakroShop.be of bij Media Markt. De gespaarde korting is niet geldig bij METRO België, op MakroShop.be en bij MediaMarkt.

De korting wordt op de klantenkaart geladen waarmee de aankopen bij MAKRO België gedaan werden en waarmee je je hebt geregistreerd. Het is niet mogelijk om aankopen met verschillende kaarten te laten samentellen.

Je kunt de korting verzilveren in de MAKRO-winkels in België van 31 oktober 2020 tot en met 5 december 2020. De korting kan ingewisseld worden voor speelgoed en/of chocolade naar keuze. De korting wordt automatisch van je kaart afgetrokken aan de kassa. De korting dient in één keer opgenomen te worden. Er wordt geen geld teruggegeven. De gespaarde punten kunnen niet gebruikt worden voor andere acties of omgeruild worden tegen geld.
Niet cumuleerbaar met andere promoties op speelgoed en chocolade.